مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ ۳۰۰ گرم
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد متوسط
تخم مرغ ۳ عدد
جعفری ۵۰ گرم
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن و زردچوبه به مقدار کافی
دستور پخت کوکو قارچ
مرحله اول
برای تهیه کوکوی قارچ مجلسی ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم، سپس به همراه ۲ پیمانه آب و کمی نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا سیب زمینی ها آبپز شوند.
مرحله دوم
در ادامه سیب زمینی هها را پوست می گیریم و با رنده ریز رنده می کنیم، سپس داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم. در ادامه قارچ ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا آب قارچ ها گرفته شود.
مرحله سوم
برای اینکه رنگ قارچ ها سیاه نشود، در هنگام تفت دادن ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو نیز اضافه می کنیم. پس از اینکه قارچ را به خوبی تفت دادیم، آنرا به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم.
مرحله چهارم
سپس آب اضافی پیاز را می گیریم و آنرا به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه می کنیم. حالا جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به دیگر مواد اضافه می کنیم. تخم مرغ ها را داخل یک کاسه کوچک می شکنیم.
مرحله پنجم
سپس آرد را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تخم مرغ اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. حالا مخلوط تخم مرغ را به دیگر مواد اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله ششم
نکته مهم در مورد اضافه کردن تخم مرغ این است که زمان اضافه کردن تخم مرغ حتما قارچ و سیب زمینی باید کاملا خنک باشند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن داخل تابه می ریزیم.
مرحله هفتم
پس از اینکه روغن داغ شد، مقداری از مایه کوکو را در دستمان شکل می دهیم و داخل تابه می اندازیم تا سرخ شود. پس از اینکه یک سمت کتلت ها سرخ شد، آنها را به آرامی بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.
مرحله هشتم
در صورت تمایل می توانیم مایه کوکو را مانند کوکو سبزی به صورت یک جا هم سرخ کنیم که سلیقه ای می باشد. در پایان کوکوها را داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه گوجه فرنگی، خیار شور و نان لواش خانگی سرو می کنیم.