مواد لازم برای ۴ نفر


کدو حلوایی    ۱ عدد کوچک
شکر یا شیره انگور    ۳ قاشق غذاخوری
پودر هل    ½ قاشق چایخوری
چوب دارچین    ۱ تکه
بستنی وانیلی (اختیاری)    ۴ اسکوپ
کره    ۲۵ گرم

طرز تهیه دسر کدو حلوایی


مرحله اول


برای تهیه دسر کدو حلوایی ساده ابتدا کدو حلوایی را از وسط برش می دهیم و تخمه های آنرا خارج می کنیم. در ادامه پوست کدو حلوایی را جدا کرده و آنرا با کاتر گرد قالب می زنیم. در صورتی که کاتر نداشتیم با چاقو برش می زنیم.

مرحله دوم
البته توصیه می کنیم برای اینکه تمام دسرها به یک شکل و اندازه باشند اگر حتی کاتر هم در دسترس نداشتیم، از درب یک دبه یا یک پیاله برای قالب زدن کدو حلوایی استفاده شود تا در پایان دسر مجلسی تری داشته باشیم.


مرحله سوم
پس از اینکه کدو حلوایی را قالب زدیم، یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کره را به تابه اضافه می کنیم. پس از اینکه کره به طور کامل ذوب شد، کدو حلوایی ها را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شوند.
مرحله چهارم
پس از اینکه یک سمت کدو حلوایی ها سرخ شد، آنها را به آرامی بر می گردانیم و سمت دیگرشان را نیز سرخ می کنیم. پس از اینکه دو سمت کدو حلوایی ها سرخ شد، چوب دارچین و پودر هل را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم
در این مرحله ۱ استکان آب به تابه اضافه کرده و صبر می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند. پس از اینکه آب جوش آمد، شکر یا شیره انگور را به تابه اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم کدوها به طور کامل بپزند.
مرحله ششم
حالا باید صبر کنیم تا علاوه بر پخت کدوها، آب درون تابه نیز به طور کامل کشیده شود. پس از اینکه کدوها پختند و آب درون تابه کشیده شد، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا کدوها خنک شوند، سپس در ظرف دلخواه قرار می دهیم.

مرحله هفتم
در این مرحله شهد باقیمانده در تابه را به صورت مساوی روی کدوها می ریزیم، سپس روی هر قطعه کدو یک اسکوپ بستنی وانیلی قرار می دهیم. برای زیباتر شدن دسر می توانیم از انواع مغزیجات نیز به سلیقه خود استفاده کنیم