دسر شیر
مواد لازم
شیر ۵ پیمانه
آرد سمولینا ۱ پیمانه
شکر نصف پیمانه
عرق بهارنارنج یک چهارم پیمانه
خامه فرم گرفته ۱به میزان لازم
پسته مقداری برای تزیین
طرز تهیه:
شیر و شکر و آرد را باهم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا زمانی که شیر به جوش بیاید و مایه غلظت پیدا کرده و سنگین شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و عرق بهارنارنج را به آن اضافه کنید و هم بزنید و در ظرفهای مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید.
تقریبا ۴ ساعت زمان لازم است تا دسر کاملاً خنک شود و ببندد.
بعد از بستن، دسر باید حالت ارتجاعی داشته باشد. حالا خامه فرم گرفته را که از قنادی یا سوپرمارکت تهیه کرده اید، روی دسر ریخته و صاف کنید و با پسته روی دسر را تزئین کنید.
نکته
می توانید در این دسر به جای عرق بهارنارنج، از گلاب استفاده کنید.
در صورت تمایل، قبل از سرو دسر دو قاشق غذاخوری شهد شکر روی آن بریزید.
دسر شیر کاکائو خوشمزه
مواد لازم
شیر ۲ پیمانه
خامه ۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین دو قاشق
شکر نصف پیمانه
پودر کاکائو ۳ قاشق
وانیل نیم قاشق
شکلات ۱۰۰ گرم
طرز تهیه دسر شیر کاکائو
ابتدا شیر کاکائو را آماده کنید، یعنی ۲ لیوان شیر را با ۲ قاشق غذا خوری پودر کاکائو مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا کاکائو حل بشه. وقتی گرم شد شکر را اضافه کنید تا حل بشه.
لازم نیست شیر بجوشه. پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر سرد می ریزیم و می گذاریم تا حالت اسفنجی پیدا کنه. سپس به روش بن ماری روی بخار آب حرارت می دهیم و بهم میزنیم تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.
وقتی مخلوط شیرکاکائو و شکر کمی خنک شد ژلاتین بن ماری شده را بهش اضافه کنید. در آخر خامه را با شکلات تخته ای رنده شده و بن ماری شده اضافه کنید. سپس مواد را داخل قالب ریخته و به یخچال منتقل می کنیم و میذارم به مدت شش ساعت تا ببنده.
البته دسر شیرکاکائو بیشتر تو یخچال بمونه مزش بهتر میشه. برای خارج کردن دسر شیر کاکائو از ظرف، لبه های دسر رو با چاقو از ظرف جدا کنید بعد راحت خارج میشه.
دسر شیر و سیب
مواد مورد نیاز
یک عدد سیب پوستکنده و مکعبی خردشده
نصف یا یک قاشق غذاخوری شکر قهوهای (اندازهاش به شیرینیپسندی آدمها بستگی دارد)
یک پیمانه شیر سویا یا شیر بادام یا هر شیری که دوست دارید
یک قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت (باید در شیر سرد که بالا گفته شده حل شود)
یک قطره عصاره وانیل (دلبخواه)
یک قاشق چایخوری زنجبیل رندهشده
کمی دارچین
طرز تهیه شیر و سیب یک دسر ژاپنی
۱- در دستور اصلی سیبهای خردشده با کمی روغن نارگیل و شکر تفتداده میشوند، اما میتوانیم بدون روغن هم این کار را بکنیم. شکر را روی سیب ریخته و میگذاریم چند دقیقهای بگذرد تا آب بیاندازد و بعد در قابلمه کوچک تفلون با هم تفت میدهیم تا سیب تقریبا بپزد. شاید کمتر از ۱۰ دقیقه زمان ببرد.
۲- زنجبیل رندیده را اضافه کرده و کمی بعد شیر را (قبلا نشاسته را در شیر سرد حل کردهایم) روی این مخلوط میریزیم و حسابی هم میزنیم. محصول در دمای پایین اجاق گاز، آرام آرام سفت میشود و تقریبا شبیه فرنی میشود. اینجاست که عصاره وانیل را اضافه کرده، هم زده و از روی شعله برمیداریم و در ظرف مناسب ریخته و کمی روی آن پودر دارچین میپاشیم.
شیر نشاسته دو رنگ
مواد لازم (۸ نفر)
4 قاشق سوپخوری نشاسته گل
1 استکان آب
2 لیوان شیر
6 قاشق سوپخوری شکر
25 گرم کره
1/2 قاشق چایخوری وانیل
مقداری زعفران دم کرده
مراحل تهیه
ابتدا نشاسته رو در ظرفی ریخته و آب رو بهش اضافه کنید وهم بزنید تا نشاسته خوب حل شه.حدود سه دقیقه طول میکشه و بعد از صافی رد کنید مواد رو.
شیر و شکر رو به مخلوط آب و نشاسته اضافه کنید و خوب هم بزنید بعد مواد رو روی حرارت بذارید
هم بزنید تا کم کم مواد غلیظ شن. چون نشاسته حالت ته نشینی داره مدام باید هم بزنیم تا ته نشین نشه و در عوض بیشتر باعث غلیظ شدن مواد بشه.و بعد کره و وانیل رو هم اضافه کنید.کمی هم بزنید. از رو حرارت بر دارید مواد رو.
قالب تون رو خیلی کم چرب کنید و بعد مقداری از مواد رو داخل قالب بریزید.
و باقی مانده مواد رو زعفران دم کرده اضافه کنید و به مواد سفید داخل قالب اضافه کنید.
در یخچال قرار دهید تا سفت شن و بعد از قالب خارج کرده به صورت دلخواه تزیین کنید.