اگر دنبال دانلود و نصب بهترین اپلیکیشنهای اندروید در تمام زمینههای کاربردی، از عکاسی و بهرهوری گرفته تا کسبوکار و سبک زندگی، هستید، این مقاله برای شما تهیه شده است.
گوشی هوشمند در واقع ابرکامپیوترهایی در اندازهی جیبی هستند که با دوربینهای حرفهای، باتریهایی با عمر طولانی و توانایی پردازش اطلاعات فوق سنگین، به یکی از ابزارهای جدانشدنی زندگی انسان مدرن تبدیل شدهاند. اما این ابرکامپیوترهای جیبی بدون کمک اپلیکیشنهایی که بتوانند زندگی ما را آسانتر، سرگرمکنندهتر و غنیتر از پیش بکنند، به چه کاری میآیند؟
مدتها است اپلیکیشنهای موبایل نقش مهمی در زندگی ما بازی میکنند؛ به کمک این اپلیکیشنها توانستهایم در کسبوکار خود موفق شویم، استعدادهای هنری خود را شکوفا کنیم، سبک زندگی خود را بهبود ببخشیم، به سلامت خود بیشتر توجه کنیم یا خیلی ساده، سرگرم شویم و از زندگی بیشتر لذت ببریم.
مهمتر از همه اینکه اپلیکیشنها توانستند در دوران همهگیری کرونا، ارتباط بین افراد را با وجود فاصلهی اجتماعی حفظ کنند؛ بهطوریکه محبوبترین و پردانلودترین اپلیکیشنهای سال ۲۰۲۰ مربوط به ارتباطات و پیامرسانهای صوتی و تصویری بود. جالب است بدانید امروزه تعداد دستگاههای موبایل در حال استفاده (۷٫۹۴ میلیارد)، بیشتر از جمعیت انسانها است.
کاربران اندروید به بیش از ۲٫۵ میلیون اپلیکیشن در گوگل پلی دسترسی دارند؛ اما دانلود و نصب تکتک آنها برای پیدا کردن اپلیکیشن مورد نیاز، ممکن است چندین سال طول بکشد! به همین خاطر در این مقاله سعی شده است فهرستی از بهترین اپلیکیشنهای اندروید در تمام زمینههای کاربردی از جمله بهرهوری، عکاسی، سرگرمی، موسیقی، آموزش، سلامت، سبک زندگی، کسبوکار و بسیاری موارد دیگر تهیه شود تا به کمک آن بتوانید بهراحتی اپلیکیشن مدنظر خود را پیدا و از آن استفاده کنید.
۱- اپلیکیشن ساخت پادکست Anchor
اگر به ساخت پادکست علاقه دارید، Anchor یکی از بهترین اپلیکیشنهای اندروید و آسانترین روشها برای این منظور است. با استفاده از این اپلیکیشن میتوانید صدای خود را به همراه چهار نفر از دوستان در هر کجای دنیا، ضبط کنید و کل مراحل ساخت اپیزودهای پادکست را بهطور کامل و رایگان با گوشی موبایل یا تبلت انجام بدهید.
Anchor شامل ابزارهای ویرایش صدا، موسیقی پسزمینه، ترنزیشن و افکتهای صوتی است. پس از ساخت اپیزودها میتوانید آنها را در محبوبترین پلتفرمهای مخصوص این کار، مانند اسپاتیفای، اپل پادکست یا گوگل پادکست منتشر کنید.
با Anchor حتی میتوانید پول درآورید! به کمک این اپلیکیشن میتوانید با صدای خودتان تبلیغات ضبط کنید و آن را در اپیزودی که ساختهاید پخش کنید یا از طرفدارانتان بهطور ماهانه کمک مالی دریافت کنید.
۲- اپلیکیشن کیبورد Grammarly
اگر هنگام تایپ انگلیسی دیکتهی صحیح کلمات را فراموش میکنید یا حواستان نیست فعل و فاعل را با هم مطابقت بدهید یا نمیدانید شکل گذشتهی فعلی که نوشتید درست است یا خیر و در عین حال از قابلیت تصحیح خودکار کیبورد پیشفرض گوشی یا تبلت اندرویدی خود دل خوشی ندارید، Grammarly جایگزین بسیار مناسبی است. با Grammarly احتمالا از قبل در محیط مرورگر خود آشنایی دارید؛ حالا میتوانید این قابلیت را به گوشی موبایل و تبلت خود بیاورید.
کیبورد Grammarly یکی از بهترین اپلیکیشنهای اندروید برای مشخص کردن ایرادات تایپی و گرامری و پیشنهاد شکل صحیح نوشتن به حساب میآید. این کیبورد برای نوشتن ایمیل، پستهای شبکههای اجتماعی و حتی ویرایش متنهای بلند بسیار کاربردی است. با نصب و فعالسازی این کیبورد، اعمال تصحیح ایرادات بسیار آسان میشود و حتی میتوانید توضیح کاملتری دربارهی ایرادات گرامریتان بخوانید.
این اپلیکیشن ابزارهایی برای شخصیسازی ظاهر کیبورد در اختیار کاربر قرار میدهد؛ مانند تم روشن و تاریک، ارتفاع کیبورد و همچنین گزینههای مربوط به ویرایش شامل تصحیح خودکار و نوشتن با حروف بزرگ.
3- اپلیکیشن ویرایش عکس و ویدئو PicsArt
Picart یکی از بهترین ویرایشگرهای عکس و ویدئو در موبایل است. این اپلیکیشن تا به امروز بیش از یک میلیارد دانلود داشته است و درکنار کاربردی و سرگرمکننده بودن، به تقویت خلاقیت کمک زیادی میکند. با استفاده از Picsart میتوانید عکس و ویدئو ویرایش کنید، کلاژ و استیکر بسازید و از ابزار نقاشی آن لذت ببرید.
بخش ویرایش عکس آن شامل انواع مختلف فیلترها، پاککنندهی تصویر پسزمینه، قابلیت رتوش، اضافه کردن متن و بسیاری از ابزارهای کاربردی دیگری است که همهی آنها در قالب یک اپلیکیشن ارائه شده. در بخش ویرایش ویدئو میتوانید آهنگ خود یا آهنگهای موجود در کتابخانهی این اپلیکیشن را اضافه و ویدیوی خود را کراپ کنید یا در قالب مربعی بگنجانید، چند کلیپ را به هم بچسبانید و از چندین فیلتر متنوع برای تغییر رنگ و حالوهوای ویدئوی خود استفاده کنید.
دانلود این اپلیکیشن و استفاده از بسیاری از قابلیتهای آن رایگان است؛ اما برای استفاده از برخی از ابزارهای آن باید اشتراک طلایی بخرید.
4- اپلیکیشن بررسی و نقد بازی MiniReview
اگر از نبود قابلیت کشف بازی و اپلیکیشنهای دلخواه یا از دیدن فهرست تکراری بازیهای رایگان در گوگل پلی خسته شدهاید، حتما اپلیکیشن MiniReview را امتحان کنید. این اپلیکیشن هر هفته بازیهای جدید اندروید را بهصورت متن و ویدئو بررسی میکند و از تمام بازیهای موجود تصاویر واقعی و باجزئیات ارائه میدهد. به کمک منوی داخل اپلیکیشن میتوانید نوع بازی مورد علاقهی خود را پیدا کنید و با دریافت نوتیفکشن از انتشار بررسی بازیهای ژانر مورد علاقهی خود آگاه شوید.
از دیگر قابلیتهای این اپلیکیشن امتیازدهی به بازی و خواندن نظرات دیگر کاربران است. همچنین میتوانید فهرست بازیهای مورد علاقهی خود را با دوستان و خانواده به اشتراک بگذارید. به کمک این اپلیکیشن میتوانید بازیهای جدید و ارزشمند را کشف کنید و از رابط کاربری بسیار جذابتر آن نسبت به گوگل پلی لذت ببرید.
5- اپلیکیشن پیگیری سریال و فیلم TV Time
TV Time یکی از بهترین اپلیکیشنهای اندروید برای مرتبسازی فهرست سریالها و فیلمها است. با ساختن پروفایلی در این اپلیکیشن، میتوانید از سریالهایی که تماشا کردهاید، در حال تماشای آن هستید یا قصد دارید در آینده آن را تماشا کنید، فهرستی ایجاد کنید. این فهرست به شما کمک میکند زمانیکه قسمت جدیدی از سریال یا فیلم مدنظر شما عرضه شد، بلافاصله با دریافت نوتیفیکشن در جریان آن قرار بگیرید.
بهعلاوه، میتوانید به سریالها و فیلمهایی که تماشا کردهاید یا شخصیت مورد علاقهتان رأی بدهید، نظر خود را دربارهی آنها بنویسید یا نظرات مخاطبان دیگر را بخوانید. اپلیکیشن TV Time براساس علایق شما فهرستی از سریالها و فیلمهای مرتبط و محبوبترین سریالها و فیلمهای جدید پیشنهاد میدهد.