دسر عربی از جمله پیش غذاهای بسیار خوشمزه و راحت است که شما می توانید با هزینه و وقت کم این دسر خوشمزه را برای مهمونی یا تولدها تهیه کنید. این دسر شباهت زیادی به پاناکوتا می باشد ولی تفاوت آن با دسر عربی در این است که در این دسر بیسکویت اضافه شده. شما می توانید برای تهیه این دسر از انواع قالب های پلاستیکی یا سیلیکونی تهیه کنید و حتما از قبل خوب با روغن جدا کننده یا اسپری روغن آن ها را آغشته کنید تا دسر شما به راحتی از قالب جدا شود. برای تزئین این دسر از خامه فرم گرفته یا شکلات آب شده می توانید استفاده کنید. 

مواد لازم برای تهیه دسر عربی


پودر نسکافه ۱ ق غذا خوری
شیر ۲ لیوان
کرم کارامل ۱ بسته
شکر ۲ تا ۴ ق غذا خوری
پودر ژلاتین ۱.۵ ق غذا خوری سر پر
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
آب سرد ۱/۴ لیوان
بیسکویت پتی پور ۱۵ عدد

مرحله اول : آماده سازی


ابتدا قالب مورد نظر را خوب چرب کنید و داخل یخچال قرار دهید. پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا کند.بیسکویت را با کمک گوشت کوب له کنید.


مرحله دوم : مخلوط کردن شیر و نسکافه


شیر را در ظرفی ریخته با پودر کرم کارامل و شکر و نشکافه خوب مخلوط کنید. ژلاتین اسنفجی شده را روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار دهید ( بن ماری ) تا تمام ذرات ژلاتین حل شود سپس کنار می گذاریم تا کمی از داغی بیفتد.


مرحله سوم : بن ماری کردن شیر و شکر


مخلوط شیر و شکر با نسکافه را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید و بن ماری کنید باید تمام دانه های شکر و نسکافه حل شود وقتی به این مرحله رسید از روی حرارت بر میداریم و بیسکویت له شده را به شیر اضافه کرده و هم می زنیم.

 

مرحله چهارم : میکس کردن


مخلوط شیر را در غذاساز ریخته و ژلاتین و خامه صبحانه را اضافه کرده و چند پالس بزنید نا مواد کاملا باهم صاف یکدست شوند.

 


مرحله آخر


مواد دسر را در قالب از قبل چرب شده بریزید و بمدت ۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب بسته شود سپس ازیخچال خارج کنید و با چاقو نوک تیز دور تا دور قالب را جدا کنید سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و به دلخواه روی دسر عربی را با شکلات بن ماری شده تزئین کنید. نوش جان

 

نکات کلیدی در تهیه دسر عربی


1.میزان اضافه کردن شکر به ذائقه شما بستگی دارد اگر دوست داشتید کم شیرین باشد ۲ ق غذا خوری کافی است.
2.می توانید از انواع طعم دهنده ها ماننده قهوه ، پودر کاکائو و … استفاده کنید.
3.از ورقه های ژلاتین به جای پودر ژلاتین نیز می توانید استفاده کنید.
4.اگر غذاساز در دسترس ندارید از مخلوط کن نیز می توانید استفاده کنید.
5.زمانی که بیسکویت را به شیر اضافه کردید حتما شیر ولرم باشد تا بیسکویت داخل شیر حل شود.