مواد لازم برای ۴ نفر


کلم سفید    ۲ پیمانه
کلم قرمز    ۱ پیمانه
ذرت    ۱ پیمانه
نخود فرنگی    نصف پیمانه
کالباس    ۱ پیمانه
هویچ    ۲ عدد
خیار شور    ۲ عدد
سس مایونز    به اندازه لازم
نمک و فلفل سیاه    به اندازه لازم


دستور تهیه سالاد اندونزی


مرحله اول


برای تهیه سالاد اندونزی ابتدا هویج را به صورت آبپز یا بخارپز می پزیم و به صورت خلالی بسیار نازک خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه کلم قرمز و کلم سفید را به صورت رشته ای نازک و یکدست خرد می کنیم.

مرحله دوم

خیارشور را نیز به صورت رشته ای نازک خرد کرده و فشار دست آبش اضافی اش را می گیریم تا باعث آبکش شدن سالاد نشود. کالباس را نیز در ادامه به صورت رشته های نازک خرد کرده و به همراه دیگر مواد داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.

مرحله سوم

برای نخود فرنگی و ذرت می توانید از کنسرو یا آبپز شده ذرت و نخودفرنگی استفاده کنیم. در صورتی که از کنسرو استفاده کنیم کافیست آب اضافی شان را گرفته سپس به دیگر مواد اضافه کنیم. حالا تمام مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله چند قاشق سس مایونز را به همراه کمی نمک ، فلفل سیاه و آبلیمو در یک کاسه کوچک می ریزیم سپس با مقداری کمی آب سس مایونز را رقیق می کنیم و روی سالاد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا به تمام نقاط سالاد برسد.

مرحله پنجم

حالا تقریبا سالاد ما اماده است انرا در ظرف مورد نشرمان می ریزیم و رویش را با یک سلفون می پوشانیم. در اخر ظرف سالاد را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سس به طور کامل به خورد مواد سالاد برود.

نکات طرز تهیه سالاد اندونزی

سالاد اندونزی با کشمش

اگر می خواهید از کشمش در سالاد خود استفاده کنید حتما از کشمش پلویی استفاده کنید. کشمش ها را از ۲۰ دقیقه قبل در آب ولرم بخیسانید تا به خوبی نرم شوند و در پایان پس از اینکه سالاد اماده شد به سالاد اضافه کنید.

سالاد اندونزی به صورت رژیمی

استفاده از سس مایونز در سالاد اندونزی باعث می شود که کالری این سالاد خیلی بالا برود. برای کم کردن کالری این سالد توصیه می شود به جای استفاده سس مایونز یا سس های پر کالری دیگر از ماست کم چرب یا روغن زیتون استفاده کنید. بهتر است کشمش را هم حذف کنید.