طرز تهیه سالاد مکزیکی 

مواد اولیه


عسل    ۱/۲ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش و تازه    ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز    ۱ قاشق چایخوری
فلفل دلمه‌ای قرمز    ۱ تکه نسبتا کوچک
نخود    ۲۰۰ گرم
ذرت پخته شده    ۱ فنجان
پیاز    ۱ عدد
لوبیا قرمز    ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل    به میزان لازم
سس مایونز    به میزان دلخواه

دستور تهیه:

1.برای از بین بردن نفخ حبوبات، آن‌ها را در ظرفی پر از آب، به مدت ۵ الی ۶ ساعت قرار می دهیم.


2.بعد از این مرحله، نخود و لوبیا را به صورت جداگانه از صافی عبور می دهیم تا آب آن کشیده شود و با آب و نمک می‌پزیم.


3.لوبیا و نخود را در صورت پخته شدن کنار می‌گذاریم تا آب آن کشیده و خنک شود.


4.نخود را در قابلمه ای جداگانه می ریزیم و آن را با کمی آب روی حرارت ملایم به مدت یک الی ۲ ساعت تا پخت کامل قرار می‌دهیم.


5.لوبیا را نیز در ظرفی دیگر ریخته و به مدت ۱ ساعت به آن اجازه پخت می‌دهیم.


6.گشنیز را به خوبی شسته و بعد از خشک کردن، آن را خرد می‌کنیم.


7.پیاز را شسته و به صورت نگینی خرد می‌کنیم.


8.فلفل دلمه‌ای را نیز شسته و آن را خرد کرده و آن را به پیاز نگینی خرد شده اضافه می‌کنیم.


9.لوبیا، نخود و ذرت را به ترکیب فلفل دلمه‌ای و پیاز اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم.


10.نمک و فلفل و سایر مواد را نیز به این ترکیب اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم.


11.گشنیز خرد شده را در داخل مواد و هم چنین برای تزئین روی مواد استفاده می‌کنیم.


12.در آخر سس مایونز را برای طعم بهتر و لذیذتر به ترکیب مواد اضافه می‌کنیم.