طرز تهیه سالاد مکزیکی
مواد اولیه
عسل ۱/۲ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش و تازه ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز ۱ قاشق چایخوری
فلفل دلمهای قرمز ۱ تکه نسبتا کوچک
نخود ۲۰۰ گرم
ذرت پخته شده ۱ فنجان
پیاز ۱ عدد
لوبیا قرمز ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
سس مایونز به میزان دلخواه
دستور تهیه:
1.برای از بین بردن نفخ حبوبات، آنها را در ظرفی پر از آب، به مدت ۵ الی ۶ ساعت قرار می دهیم.
2.بعد از این مرحله، نخود و لوبیا را به صورت جداگانه از صافی عبور می دهیم تا آب آن کشیده شود و با آب و نمک میپزیم.
3.لوبیا و نخود را در صورت پخته شدن کنار میگذاریم تا آب آن کشیده و خنک شود.
4.نخود را در قابلمه ای جداگانه می ریزیم و آن را با کمی آب روی حرارت ملایم به مدت یک الی ۲ ساعت تا پخت کامل قرار میدهیم.
5.لوبیا را نیز در ظرفی دیگر ریخته و به مدت ۱ ساعت به آن اجازه پخت میدهیم.
6.گشنیز را به خوبی شسته و بعد از خشک کردن، آن را خرد میکنیم.
7.پیاز را شسته و به صورت نگینی خرد میکنیم.
8.فلفل دلمهای را نیز شسته و آن را خرد کرده و آن را به پیاز نگینی خرد شده اضافه میکنیم.
9.لوبیا، نخود و ذرت را به ترکیب فلفل دلمهای و پیاز اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
10.نمک و فلفل و سایر مواد را نیز به این ترکیب اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم.
11.گشنیز خرد شده را در داخل مواد و هم چنین برای تزئین روی مواد استفاده میکنیم.
12.در آخر سس مایونز را برای طعم بهتر و لذیذتر به ترکیب مواد اضافه میکنیم.
خیلی خوشمزه و درحه 1